Jobb & Ideellt

Vad roligt att du är intresserad av att arbeta med oss!

Jobba på Project Playground

Project Playground befinner sig i ett spännande skede där en verksamhet i Sverige nu är under uppbyggnad. Vi välkomnar alla barn och unga som lever i socioekonomiskt utsatta områden och har nu öppnat ett center i Hallonbergen, Sundbyberg, där vi bedriver aktivieteter och stödprogram under eftermiddagar och kvällar.

Vi söker dig som har minst fem års erfarenhet av personalansvar och övergripande ledarroll inom ideell förening, skola eller omsorg. Du är driven, lösningsorienterad, social, inlyssnande och känner dig hemma i ett dynamiskt arbetsteam. Du har god vana av strategiskt såväl som ekonomiskt arbete och motiveras av att arbeta mot uppsatta mål.

Rollen som Verksamhetsansvarig innefattar följande ansvarsområden;

- Ansvar för Project Playgrounds verksamhet vid centret i Hallonbergen samt tillhörande aktiviteter.
- Etablering och bibehållning av goda relationer med kommunen och närliggande aktörer inom området eller av intresse för verksamheten. Samarbete och synergi ligger i fokus.
- Anställning och utvärdering av personal och volontärer för verksamheten enligt Project Playgrounds värderingar.
- Företrädande av Project Playground Sverige där så behövs, t.ex. vid föreläsningar, debatter och möten med partners och potentiella givare.
- Bedrivande av verksamheten inom ramarna för Project Playgrounds metod och beslutad budget samt rapportering av dess utveckling.
-  Ansökande om medel från institutionella givare samt lokala aktörer.
- Tillsammans med Project Playgrounds ledning, fastställa mål, resultat och kostnads- och intäktsbudget för Sverigeverksamheten för de kommande tre åren.

Vi tar gärna emot din ansökan (CV med personligt brev) via email till infosve@project-playground.org 

Tillsammans med ideella krafter får vi mer viktigt arbete gjort för utsatta barn och ungdomar.

Volontärarbeta på Project Playground

Ideellt arbete för Project Playground i Sverige under kortare perioder eller i enstaka insatser. Vi tar emot ansökningar löpande.

Praktik på Project Playground

Oavlönad praktik på huvudkontoret i Sverige, i verksamheten i Sverige eller i verksamheten i Sydafrika under längre tidsperioder om 3-6 månader.

För närvarande söker vi efter praktikanter med följande kompetens till verksamheten i Sydafrika:

  • En driftig person med kunskap inom insamling och marknadsföring som kan hjälpa till med att sätta upp olika initiativ samt utveckla insamlingsstrategier och underlag. Tidsperiod: 3-6 månader under 2017.

Skicka din ansökan med CV och ett personligt brev till: infosa@project-playground.org.