Project Playground välkomnar vår nya Generalsekreterare!

cecilia.jpg

Vi på Project Playground har under 2020 arbetat intensivt med att stärka upp vårt team för att på bästa sätt fortsätta vårt arbete med barn-och unga i utanförskap.

Vi har nu har den stora glädjen att meddela att vi rekryterat en ny Generalsekreterare för vår stiftelse. Cecilia Bergling Nauclér kommer närmast från SOS-barnbyar som Chef Programutvecklingsenheten.

Vi upplever att Cecilia med sin bakgrund och kompetens från den ideella sektorn och från mediabranschen har hög trovärdighet inom programverksamhet samt god erfarenhet från ledarskap i den växande och flexibla miljön som Project Playground erbjuder.

- Jag är stolt, hedrad och glad över att få förtroendet att leda Project Playground i dess utvecklingsfas. Project Playground som har funnits i 10 år har lyckade verksamheter både i Sverige och i Sydafrika och erfarenheterna från dessa bägge verksamheter vill vi nu sprida till fler regioner och länder, så att fler barn och unga i utsatthet kan växa upp och utvecklas med en tro på sig själva, och framtiden, säger Cecilia Bergling Nauclér.

Cecilia påbörjar sin anställning hos oss den 1 augusti.

Föregående
Föregående

Vi välkomnar Kristina Eklund som ny Kommunikatör på Project Playground