GE EN GÅVA

Stöd Project Playgrounds arbete och var med och påverka ungas chans att få ett liv med möjligheter. Project Playground arbetar långsiktigt och individanpassat för att nå en hållbar förändring, bit för bit, barn för barn. Varje gåva gör skillnad, varje krona räknas!

Det är enkelt att ge en gåva till Project Playground, men det är också enkelt att följa den. Vi har inga mellanhänder och bedriver egna verksamheter i Sydafrika och i Sverige. Vi vill att ditt stöd ska komma barnen tillgodo, därför är vi måna om att hålla våra administrativa avgifter så låga som möjligt.

Detta räcker din gåva till:

  • 200 kr räcker till att 100 barn kan äta sig mätta under en dag på Project Playground i Sydafrika.
  • 500 kr gör att fem barn i Sydafrika kan få ett fotbollskit med boll, skor och kläder.
  • 2 000 kr räcker till att ge ett barn en plats i verksamheten plus näringsrika måltider under ett helt år!
  • 5 000kr räcker till att ge två barn plats i Project Playgrounds verksamheter och med det möjlighet till trygghet, aktivitet och stöd.
  • 25 000kr gör det möjligt för tio barn att få plats i Project Playgrounds verksamheter.

Skänk aktieutdelning från börsnoterade bolag samt privata fåmansföretag – skattefritt
Du som privatperson kan skattefritt skänka bort aktieutdelningar till ideella organisationer med allmännyttiga ändamål – som Project Playground. Genom att skänka din aktieutdelning till Project Playgruond slipper du betala utdelningsskatt på 30 % dvs din gåva ökar med mer än 40 procent. Kontakta oss så berättar vi hur du går tillväga.

Ingen gåva är för liten!

Swisha en valfri summa till nummer 1239004730

BANKÖVERFÖRING

Ge en valfri gåva via banköverföring:
Bankgiro: 900-4730

Du kan också bli månadsgivare via autogiro här.

Vill du ge en gåva från utlandet?
Använd nedan uppgifter:
IBAN: SE1350000000052031170961
BIC/SWIFT: ESSESESS

Do you want to contribute from abroad? Please use the information below:

IBAN: SE1350000000052031170961
BIC/SWIFT: ESSESESS

KORT

Klicka här för att ge en valfri gåva med kort.

HÖGTIDSGÅVA

Ge bort en positiv framtid i present!

Du kan göra en personlig hälsning och välja om du vill ladda ner gåvobeviset själv, få det hemskickat till dig eller direkt till personen som gåvobeviset avser. En uppskattad present som gör skillnad!

Klicka här för att gå vidare.

MINNESGÅVA

Välj att hedra någon med en minnesgåva.

Du kan göra en personlig hälsning och välja att ladda ned minnesgåvan själv, få det hemskickat till dig eller till annan valfri adress.

Klicka här för att gå vidare.

STARTA EN INSAMLING

Du kanske inte har möjlighet att bidra med pengar själv för att stötta Project Playground, men vill ge av din tid och kreativitet? Då tycker vi att du ska starta en egen insamling nedan! Det är lätt, gratis och du bestämmer själv hur din insamling ska gå till.  Du kanske fyller år snart och hellre önskar dig ett bidrag till Project Playground än presenter?

Du kan enkelt göra din insamling personlig med egna texter, bilder och filmklipp. När du är nöjd är det dags att dela och sprida den bland vänner, familj och på sociala medier – be om deras hjälp att samla in pengar för att nå ditt insamlingsmål!

TACK! DITT STÖD KAN VARA LIVSAVGÖRANDE FÖR VÅRA DELTAGARE. TILLSAMMANS FÖRÄNDRAR VI VÄRLDEN – BIT FÖR BIT, BARN FÖR BARN.