Storslagen Insamlingsmiddag och Auktion för en Säkrare Värld

Den 9 november 2023 arrangerade Project Playground och The Non-Violence Project Foundation en gemensam insamlingsmiddag med auktion vid den prestigefyllda EHL Hospitality and Business School i Lausanne, Schweiz. Gästerna engagemang och tro på våra uppdrag och deras fina dedikation är ett tydligt bevis på kraften i att agera tillsammans för att skapa positiv förändring. Tack vare deras engagemang kan vi nu bygga en ljusare framtid och säkrare värld.

Särskild uppmärksamhet och ett varmt tack riktas mot kvällens värdar, Chris Hollins och Gareth Jones, Sotheby's och Schweiz bästa auktionsförrättare. Artisterna under kvällen, de schweiziska Alphornen, Connor Mac, Gus the illusionist och Cirkus Cirkör som förtrollade publiken och gjorde kvällen både minnesvärd och magisk.

Slutligen riktas ett uppriktigt tack till partners och auktion sponsorer för deras otroligt generösa bidrag. Deras extraordinära stöd möjliggör att vi kan fortsätta det viktiga arbetet med barn och ungdomar som upplever våld och/eller lever i utsatthet. Genom deras generositet kan vi utvidga vår räckvidd och göra en ännu större påverkan.

Ta gärna kontakt med oss om du vill veta mer och följa vår resa.

Föregående
Föregående

Project Playground Sveriges nya ungdomscoach, Delice!

Nästa
Nästa

Insamlingsgala med auktion till förmån för Project Playground på Nationalmuseum 17 oktober.